Bactolac Üretim ve Geliştirme

Bactolac Probiyotik Bakterilerin Üretim ve Geliştirme Süreci

Spor ve liyofilize bakteriler içeren probiyotiklerin aksine Bactolac‘in canlı bakterileri, laboratuvar ortamında üretilirler ve tamamen canlıdırlar, yani vücuda alınırken uykuda değildirler.

Bağırsakta aktive olup bunu başaramadan vücuttan atılmak yerine, ağızdan alındığı andan itibaren, ağız içi, yutak, yemek borusu, mide, bağırsak boyunca tam olarak canlılıklarını ve etkinliklerini koruyacak şekilde üretilmiş ve geliştirilmiş bakteriler, alındığı andan itibaren tüm sindirim sistemi boyunca canlı kalırlar ve bağırsağa ulaştıklarında yeniden canlanmalarına veya aktive olmalarına gerek kalmaz. Onlar zaten her zaman canlı aktif etkin bakteridir.

Doğal mutasyon ile, genetik yapıları bozulmadan, sindirim sistemi simulatoründen geçirilerek geliştirilirler. Bu aşamadan sonra kodlanmış bakteri suşları seçilir ve canlılığı sistemde belirlenir.

Bizim şekerkamışı melası ve su ile birleştirerek ürettiğimiz probiyotiği, önerilen dozda içebilir, yoğurtlara içeceklere yemeklere ekleyerek de tüketebilirsiniz. Yan etkisi yoktur ve zararsız olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

Bedenimiz zaten yediğimiz sağlıksız bir sürü şeyden şaşırıyor doğal mikrobiatası tamamen iyi bakterilerin sayıca fazla olması ama alkol illaçlar tarım ilaçı kalıntıları antibiyotik kimyasal gıda koruyucuları hızla hergün yararlı bakterileri tüketiyor bu nedenle hergün enaz 50 milyar iyi bakteri almamız gerekli ve bunların ağızdan alındığında canlı mide asitleri ne ve sindirim sistemi enyzmlerine dayanıklı olması gerekmektedir

Münih’te türk dönerci gün sonu kalan döneri çöpe atmak zorunda
Bunu yapmazsa hapis cezası var.
Hayvanı mezbahane harici bir yerde kesemezsin. Çok ağır suç sayılır.
Vücut çok iyi bir fabrika
Beyin insanın aklı ise
Bağırsak vücudun aklı.
Bağırsağı delirtmeyeceksin.
Bağırsakta mükemmel bir proses var.
Bu prosesin ara mamülü:
Faydalı bakteriler!
Bağırsakta faydalı bakteriyi eksiltmeyeceksin!
Sözde gıda koruyucu maddeler bu faydalı bakterileri öldürüyor
Ve sonuçta bağırsak deliriyor.
Bu da zamanla tüm organları zincirleme delirtiyor.
Bu yüzden vücudu takviye etmek gerekiyor. Bu sebeple BACTOLAC

BACTOLAC : TÜBİTAK ONAYLI  

. CANLI ETKİN İLK TEK SIVI PROBİYOTİK

. YENİ NESİL PROBİYOTİK 

. MİDE ASİTLERİNE ‘’pH 1.5’’ DAYANIKLI

. SİNDİRİM SİSTEMİNDE ÇOĞALARAK İLERLER

. BAĞIRSAKLARIMIZDA KOLONİ OLUŞTURUR  

. BAĞIŞIKLIK SİSTEMİMİZİN GÜÇLENMESİNE;

. SİNDİRİM SİSTEMİ PROBLEMLERİNİN GİDERİLMESİNE;

. ZARARLI BAKTERİLERİN YOK EDİLMESİNE;

. BAĞIRSAK FLORASININ SAĞLIKLI OLMASINA;

YARDIMCI OLUR

BACTOLAC BİOAKTİF Probiyotik Bakterilerin Üretim ve Geliştirme Süreci

Probiyotik bakteri içeren toz , hap probiyotik ürünler  mikroenkapsülasyon kaplıdır. Mikroenkapsülasyondaki amaç; kaplanan maddeyi çevre koşullarından korumak , stabilitesini sağlamak ve raf ömürlerini artırmak amacıyla kullanılmaktadır.

 Bactolac‘ın canlı – bioaktif bakterileri, mikrobiyoloji laboratuvarı ortamında üretilir ve tamamen canlıdırlar, yani vücuda alınırken uykuda değil aktiftirler. Hiç bir şekilde mikroenkapsülasyon kaplamaya ihtiyacı yoktur. Tübitak mikrobiyoloji laboratuvarlarında BACTOLAC probiyotik mikroorganizmaları pH1.5 asiditeye dayanıklı olarak üretilmektedir. BACTOLAC BİOAKTİF Probiyotik Bakterileri ; Doğal mutasyon ile, genetik yapıları bozulmadan, sindirim sistemi simulatoründen geçirilerek geliştirilirler. Bu aşamadan sonra kodlanmış bakteri suşları seçilir ve canlılığı sistemde belirlenir. Artık mide asitlerinden ve sindirim sistemi enzimlerinden etkilenmezler. BACTOLAC probiyotik mikroorganizmaları sayısal olarak çoğalarak sindirim sistemimizden geçerek bağırsaklarımıza ulaşır ve kolonize olarak aktivitelerini gerçekleştirirler.

Mikroenkapsülasyon  kaplı sporlu ve lyophilize (uyuyan) mikroorganizma  içeren toz – hap probiyotikler bağırsakta aktive olmadan bir çoğu vücuttan atılır. BACTOLAC BİOAKTİF Probiyotik Bakterileri  ; ağızdan alındığı andan itibaren, ağız içi, yutak, yemek borusu, mide, bağırsak boyunca tam olarak canlılıklarını ve etkinliklerini koruyacak şekilde üretilmiş ve geliştirilmiş bakterilerdir. İçildiği andan itibaren sindirim sistemi boyunca patojen bakterilere karşı antagonistik etki gösterirler.

BACTOLAC BİOAKTİF Probiyotik Bakterileri ; şekerkamışı melası, saccharomayces  ekstratları ve su ile birleşerek  ürettilen BACTOLAC BİOAKTİF Probiyotiği, önerilen dozda içebilir, yoğurtlara içeceklere yemeklere ekleyerek de tüketebilirsiniz. Yan etkisi yoktur ve zararsız olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Hiçbir katkı maddesi ve koruyucu  , gluten ve hayvansal gıda içermeyen BACTOLAC BİOAKTİF Probiyotik TUBİTAK onaylıdır.

BACTOLAC BİOAKTİF Probiyotik Bakterilerin Üretim ve Geliştirme Süreci
Probiyotik bakteri içeren toz , hap probiyotik ürünler  mikroenkapsülasyon kaplıdır. Mikroenkapsülasyondaki amaç; kaplanan maddeyi çevre koşullarından korumak , stabilitesini sağlamak ve raf ömürlerini artırmak amacıyla kullanılmaktadır.
 Bactolac‘ın canlı – bioaktif bakterileri, mikrobiyoloji laboratuvarı ortamında üretilir ve tamamen canlıdırlar, yani vücuda alınırken uykuda değil aktiftirler. Hiç bir şekilde mikroenkapsülasyon kaplamaya ihtiyacı yoktur. Tübitak mikrobiyoloji laboratuvarlarında BACTOLAC probiyotik mikroorganizmaları pH1.5 asiditeye dayanıklı olarak üretilmektedir. BACTOLAC BİOAKTİF Probiyotik Bakterileri ; Doğal mutasyon ile, genetik yapıları bozulmadan, sindirim sistemi simulatoründen geçirilerek geliştirilirler. Bu aşamadan sonra kodlanmış bakteri suşları seçilir ve canlılığı sistemde belirlenir. Artık mide asitlerinden ve sindirim sistemi enzimlerinden etkilenmezler. BACTOLAC probiyotik mikroorganizmaları sayısal olarak çoğalarak sindirim sistemimizden geçerek bağırsaklarımıza ulaşır ve kolonize olarak aktivitelerini gerçekleştirirler.
Mikroenkapsülasyon  kaplı sporlu ve lyophilize (uyuyan) mikroorganizma  içeren toz – hap probiyotikler bağırsakta aktive olmadan bir çoğu vücuttan atılır. BACTOLAC BİOAKTİF Probiyotik Bakterileri  ; ağızdan alındığı andan itibaren, ağız içi, yutak, yemek borusu, mide, bağırsak boyunca tam olarak canlılıklarını ve etkinliklerini koruyacak şekilde üretilmiş ve geliştirilmiş bakterilerdir. İçildiği andan itibaren sindirim sistemi boyunca patojen bakterilere karşı antagonistik etki gösterirler.
BACTOLAC BİOAKTİF Probiyotik Bakterileri ; şekerkamışı melası, saccharomayces  ekstratları ve su ile birleşerek  ürettilen BACTOLAC BİOAKTİF Probiyotiği, önerilen dozda içebilir, yoğurtlara içeceklere yemeklere ekleyerek de tüketebilirsiniz. Yan etkisi yoktur ve zararsız olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Hiçbir katkı maddesi ve koruyucu  , gluten ve hayvansal gıda içermeyen BACTOLAC BİOAKTİF Probiyotik TUBİTAK onaylıdır.